perjantai 17. heinäkuuta 2015

Arjen luksusta.

Meillä on suihku! Miten yleinen arjen asia, mutta niin ihana. Melkein 7kuukautta asuttiin ilman omaa suihkua tai mitään omaa peseytimis mahdollisuutta. Päivästä säästyy helposti pari tuntia, kun ei tarvitse pakata tavaroita ja lapsia mukaan mennäkseen johonkin pesulle. Ilman suihkua eläminen onnistuu varmasti hyvin jos olisi esimerkiksi pihasauna, jossa voi läträtä vedellä. Mutta kun ei ole mitään paikkaa, niin asuminen on ollut välillä hieman haastavaa, mutta siitäkin selvittiin.

Vielä jäi vähän viimeistelytöitä, mm. poistoilmaventtiili, oven peitelistat pitää vielä maalata ja kodinhoitohuoneen ovi vielä puuttuu. 

Lisää arjen luksusta saatiin, kun asennettiin pesukone väliaikaisesti pesuhuoneeseen. Vihdoin saadaan pestä myös omat pyykkimme. 






 Päätettiin jättää vielä pesuhuoneen ovi ronskisti vanhalle maalipinnalle. Sitten kun saadaan aulaan tehtyä lattia ja "uudet" ovet laitettua paikoilleen, niin katsotaan minkä väsisävyn tämä ja vessan ovi saa.






Kiitos kaikille joiden luona saatiin käydä pesulla. Erityisesti kiitos anopille ja miun vanhemmille pyykkihuollosta. <3

1 kommentti:

  1. Ihanalle näyttää! Tuosta osaatte varmasti nauttia eripaljon, kun olette joutuneet niin pitkään muualla kulkemaan pesulla ja pyykillä. Minusta nuo ovet olisivat ihan täydelliset noinkin. <3

    VastaaPoista