perjantai 28. lokakuuta 2016

Hei meillä tehdään remonttia!


Koko kesänä meidän remontti ei oikeastaan ole edennyt yhtään mihinkään. Mutta nyt! 
Reilu viikko sitten saatiin putkimies vihdoin töihin, viikonloppuna lapset lähtivät mummin luokse yökylään ja sitten alkoikin tapahtumaan. 

Meillä on aulassa lattia!
 Ollaan asuttu tässä kohta kaksi vuotta (apua!?) ja koko sen ajan meidän aulan lattia on ollut auki, ollaan kävelty levyjen päällä (joitten piti olla vain väliaikaiset) ja vain puolet lattiasta oli levytetty. Eli meidän aulan lattia ei ollut millään perin tasainen, mutta hyvin siinä on vieraatkin oppineet kävelemään. Nyt meillä on ihan tavallinen ihanan tasainen puulattia.  Voin kertoa, että ensimmäisinä päivinä oli todella outoa kävellä siinä:D. Voi mikä ilon päivä oli viime sunnuntaina kun aula näytti edes vähän valmiimmalta! 

Nyt niitä kuvia;

Tälläinen se meidän lattia oli, tosin oli meillä matot tuossa päällä..





Seinät näyttivät tältä, noiden ovien takana on pesuhuone ja wc.

"Lattia" purettuna.

 Ekovillan puhallusta.

 Ensimmäiset laudat paikallaan.


 Valmis! Maalaus odottaa sopivaa hetkeään. Hieman haasteellista, kun tuosta pitäisi kulkea pesutiloihin ja "keittiöön" ja öljymaalit eivät kuivu hetkessä.

Kyllä, siellä seinällä on liitutaulu. Täällä oli kaksi isoa liitutaulua koulun jäljiltä ja ollaan pitkään mietitty että mihin ihmeeseen myö se toinen laitetaan. Isäntä sitten keksi että mitä jos se laitettaisiin tuohon seinälle. Ja siinä se nyt on. Muuten seinät eivät jää valkoiseksi, ne vain odottaa sitä että on varaa ostaa tapettia. 




Vessan oven yläpuolelle (oikeanpuoleinen kuva, oikeanpuoleinen ovi) isäntä askarteli ovet. Pääsee tarkistamaan tarvittaessa sähköjä ja saa säilytystilaa. 

Tämmöinen remonttirykäisy tällä kertaa. Tultiin sitten isännän kanssa molemmat kipeiksi, mutta ihanaa kun on jotain näkyvää saatu aikaiseksi. Toivottavasti tästä tää taas lähtee etenemään..:)

1 kommentti:

  1. Oi, kiva kun kirjoitit. Toivottavasti näen lisää.

    VastaaPoista