sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Tadaa! Meillä on keittiö!

Kaksi vuotta ollaan asuttu ilman keittiötä. Meidän ainoat vesipisteet ovat olleet vessassa ja suihkussa. Tiskit ollaan tiskattu milloin missäkin ja keittiön tavarat ovat olleet vähän siellä sun täällä. Voitte kuvitella, kuinka lapsiperheen arkea helpottaa kunnon työtasot, iso tiskiallas ja astianpesukone. Isäntä päätti tuossa marraskuun puolessa välissä, että nyt se tupa tehdään jouluksi valmiiksi. Pitkiä päiviä ja hampaiden kiristystä se vaati, mutta kyllä myö saatiin ehkä yksi parhaimmista joululahjoista. 
Nyt meillä on vihdoin se kauan haaveiltu tupa!<3 

 Puuhellan laittaminen keittiöön oli yksi parhaimmista ratkaisuista. Hella on lämmennyt joka päivä ja sähköhellaa ei ole juurikaan käytetty. 
Saarekkeeseen pitäisi löytää vielä vetimet. meillä oli ajatuksena, että noihin pieniin laatikoihin tulisi numeroidut nupit. Nyt on siis etsinnässä puisia nuppeja, jotka sitten maalaan. Muutamia olen löytänyt, mutta en vielä meidän budjettiin sopivia. 

Vielä on pieniä viimeistelytöitä. Kaappien valkoisiin seinämiin tulee vielä harmaat peitelistat, sokkelit täytyy laittaa ja sitten tuo nurkka jossa on mikro, täytyy vielä fiksailla kuntoon. Niin ja koko tuvasta puuttuu vielä kaikki listat. Mutta silti, 11.joulukuuta oltiin vielä tässä tilanteessa; 

Että kyllä tuo isäntä aika mahtavan rutistuksen teki.<3

1 kommentti:

  1. Enpäs sitten osannutkaan liittää videoita oikeassa muodossa.. Vai näkeekö muut videot?
    Blogin facebook sivuilla https://www.facebook.com/vanhankoulunvakea/?fref=ts löytyy videot tuvan rakennusvaiheesta, jotka yritin liittää tähän tekstiin.

    VastaaPoista