tiistai 15. heinäkuuta 2014

Vanhan koulun väki.


Ketä meitä on?


Minä, Veera,  25vuotias kahden lapsen kotiäiti ja vaimo. Oman polun kulkija. Juon liian monta kuppia teetä päivässä ja jalasta löytyy melkein aina villasukat. Rakastan luonnossa liikkumista ja uusia asioita. Tulistun sekunnissa, mutta lepyn yhtä nopeasti. Unohdan usein katsoa ajankulua. Kunhan ympärillä on rakkaita ihmisiä niin kaikki on hyvin. 
p.s Uusin järkevä kuva miusta on otettu HUHTIKUUSSA Levin reissulla ja sekin on miun ite ottama!Mieheni Ville, joka on myös 25vuotta. Ollaan tunnettu 14vuotta ja tämä on yhdeksäs vuosi yhdessä. Ville on näpertelijä. Mitä ei osata niin sitten opetellaan. Mutta järkyttävän jääräpäinen isäntä.. ollaan molemmat. Eräjormailija ja kalastaja, jos vain aika antaisi myötä. Ihminen, jonka kanssa on niin helppo olla.Poikamme Kosti. Lokakuun alussa 3vuotta täyttävä pikku jästipää. Myös haaveilijan vikaa löytyy. Aina pitää mennä ukin kanssa kivihommiin tai iskän kanssa remontoimaan. Uusin innostuksen kohde on jalkapallo ja suunnistus. 


Tyttäremme Tilda, kymmenenkuinen neiti aurinkoinen. Paitsi silloin kun ei mennä Tildan mielen mukaan. Veljen perässä kuljetaan joka paikkaan ja hölmöilyjä täytyy äidin iloksi tehdä. Musiikki ja tanssiminen on ihan parasta.  


Kuvat kuvaa meitä aika osuvasti;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti