torstai 9. lokakuuta 2014

3-vuotias esikoinen.Meidän esikoinen täytti tiistaina kolme! Huhhuijaa, kun aika menee nopeasti. Kostin ykkösjuttuja on tällä hetkellä dinosaurukset ja niitä toivottiinkin lahjaksi. Kosti toivoi myös kuorma-autoa, joka käytiin tänään yhdessä lahjarahoilla ostamassa. Mentiin kauppaan ostamaan kenkiä, kun Kosti tuli tohkeissaan kertomaan ”Äiti! Mie yritin ettiä kuorma-autoa synttärilahjaksi, mutta en minä löytänyt”. Tyhmä äiti oli jo unohtanut koko kuorma-auton. Onneksi sellainen sitten löytyi. :)

Kostissa näkee hyvin selvästi piirteitä meistä molemmista. Aamulla pitää saada rauhassa herätä ja köllötellä. Luonto ja eläimet ovat rakkaita. Hitaasti lämpenee uusille ihmisille, mutta hetken tarkistelun jälkeen on hyvinkin sosiaalinen. Puhua pölpöttää hirmusesti. Laulaminen ja soittaminen on edelleen päivän tärkeitä asioita. Laulaminen on tullut uutena juttuna ja sitä tehdään ja paljon. Tosin sama biisi saattaa kuulua koko päivän. Rakentaminen on myös yksi iso kiinnostuksen kohde (heh,mistäköhän johtuu. Kosti onkin reipas apupoika tekemään hommia. 
Kosti haluaisi uuteen kotiin pienen koiran, valkoisen, punaisen tai vihreän kissan ja hevosen. Jos Kosti jumppaa paljon niin hänestä tulee vahva ja sitten saa ajaa mopolla. Isona Kosti haluaisi ajaa kaivuria.
Edelleen Kosti pitää Aholaa hyvänä kotina. Kovasti häntä mietityttää vieläkin että miksi me ei enää mennä vanhaan kotiin. Eilen Kosti myös pohti mistä huoneesta tulee mummin ja ukin huone.
Saa nähdä millaisia mietteitä pojalla on vuoden päästä.
Paljon onnea rakas Kosti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti