lauantai 1. marraskuuta 2014

Kiurujen yö.


Tapetit saapuivat perjantaina! Täytyy kyllä kehua Tapettitehtaan Pihlgren ja Ritola Oy:n palvelua. Maanantaina soitin tehtaalle ja tilasin tapetit. Myyjä puhelimessa valitteli, että saattaa mennä parin viikon päähän tapettien saapuminen, koska keltainen kiurujen yö oli vielä painossa odottamassa rullaamista. Totesin vaan että ei niillä vielä hengen hätä ole. Noh, perjantaina ne olikin jo postissa odottamassa noutoa. Ja voi että ne on kauniit! Tapetit ovat siis aitoja paperitapetteja. Kiurujen yö näyttää juuri siltä että se olisi maalattu käsin siihen paperiin. Muutenkin oli hienoa tilata tapetit suoraan tehtaalta, eikä vain kävellä kauppaan ja tilata ne jostakin paikasta X. Tehdas on perustettu vuonna 1930 ja he edelleen painavat tapetit yli 180 vuotta vanhalla painokoneella. Tehtaan tapetteja voi ihastella täältä

Ensin ihastelin makuhuoneeseen Pip studion tapetteja, mutta olen kyllä iloinen että päädyttiin perinteisiin paperitapetteihin ja värit olivat juuri oikeat.

Tildan huoneeseen valittiin keltainen Kiurujen yö ja hieman kirkkaamman keltainen Uni 61645-tapetti. Meidän vanhempien huoneeseen valittiin sitten koboltin sininen Kiurujen yö. Kuva ei anna oikeutta taperin väreille. Luonnossa tapetti on paljon tummempi ja säväyttävämpi.


Kostin huoneeseen ei osattu päättää kuviollista tapettia, joten päädyttiin keltavihreään Uni 61639-tapettiin. En oikein saanut kunnollista kuvaa, jossa väri tulisi oikeuksiin.


Nuo Uni-tapetit ovat poistumassa valikoimasta, eli niitä ei enää paineta lisää. Eli jos yksiväristä paperitapettia haluat tilata, niin kannattaa toimia. Varastossa niitä kuulemma oli vielä jonkin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti