lauantai 14. kesäkuuta 2014

Vanhan tavaran liikkeitä?

Ensiviikolla olisi tarkoitus tehdä Helsingin reissu. Mennään ihmettelemään keittiöitä Ikeaan, moikkaamaan miun siskoja ja pyörähtämään Linnanmäen ilmaislaitteissa. 
Onko teillä tietoa hyvistä vanhan tavaran liikkeistä Kymenlaakso - Uusimaa akselilla? Porvoossa on ainakin paljon pikkukauppoja, missä muualla? Hakusessa on erityisesti ovet ja erilaiset vetimet ja helat. Pesuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja vessaan ollaan myös vailla sitä jotain vanhaa. Ja kaikki tietenkin mahdollisimman edullisesti. :)
Kuva on otettu Saimaalta viime juhannuksena. Sekin on jo ensiviikolla.. keskikesä!

2 kommenttia:

  1. Tulee ehkä vähän myöhässä, mut Helsingissä Korkeavuorenkadulla on semmonen kauppa, kuin rakennusapteekki. Samaisen kaupan päämyymälä on billnässissä ja mikä parasta, niillä on myös verkkokauppa! Ei ehkä se edullisin, mutta löytyy vaikka minkälaista tarviketta vanhaan taloon niin ihan kunnostettuja vanhoja, kuin myös perinteisin työtavoin ja perinteisillä malleilla tehtyjä esim. vetimiä uustuotannossa. Kannattaa tutustua, mikäli ette oo jo tutustuneet :)

    VastaaPoista
  2. Billnässissä ollaan rakennusapteekissa käyty, mut nyt ei viititty lähtee sinne ajamaan. Vitsit, kun en tajunnut että niillä on Helsingissäkin liike! Noh, enskerralla sitten. Pitää tutkia tuota verkkokauppaakin. Kiitti!:)

    VastaaPoista