perjantai 28. elokuuta 2015

Elokuun kuulumisia.

Huh, mikä blogihiljaisuus. Mutta sitähän tämä kesä teettää, ei malta istua aloillaan sen vertaa että kerkeisi kirjoittamaan kuulumisia. Tuntuu että koko ajan ollaan jotain häärätty mutta mitään näkyvää ei olla saatu aikaiseksi. Isäntä aloitti tuossa muutama viikko sitten taas palkkatyöt, joten virtaa ei ole samalla tavalla riittänyt iltaisin omaan remonttiin. Miun mieltä painaa taas omat tulevat kuviot.. opiskelemaan halajaisin, mutta valitettavasti raha ei kasva puussa. Luotan kyllä siihen, että jotenkin ne asiat taas järjestyvät ja mielikin muuttuu valoisammaksi. 

Kaiken kiireen ja stressin keskellä ollaan sitä nautittu kesästäkin. Toivottavasti teilläkin on ollut ihana kesä!:)


Nyt kun uusi vessa on valmistunut, niin päästiin purkamaan vanha vessa pois ja taas päästään vähän asioissa eteenpäin. Kirjoittelen siitä vielä ihan oman jutun. Kesällä isäntä kävi vähän mäntyjä kaatelemassa, joten pitihän niille saada säilytyspaikka. Miun isä rakensikin meille hienon halkojen säilytyspaikan/aidan.Vielä tuohon pitäisi melkein samanlainen pätkä rakentaa jatkoksi. Olisi vielä "muutama" puu kaadettavana. Tervetuloa vaan talkoisiin!:)

Elokuun alussa meille muutti kaksi uutta asukastakin. Saanko esitellä;

Zorro ja Manta.


Luulis nyt hiirien pysyvän loitolla, kun talossa on kolme saalistajaa.

Päiväuniaika alkaa olla ohitse ja lapset kutsuvat.. Koitan viikonloppuna saada kirjoitettua remontin seuraavista vaiheista. Mukavaa perjantaita!:)

1 kommentti: