keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Mistä sitä aikaa saa?

Huh, onpa viime kirjoittelusta aikaa. Liian paljon aikaa, että oli ihan vaikea aloittaa kirjoittamista kun ei tiedä mistä alottaisi. Taas on mahtunut viime kuukausiin paljon itkupotkuraivareita, hermojen kiristystä ja väsymystä, mutta myös onnistumisen tunnetta, naurua ja iloa. Sellaista se elämä on.
Lokakuun alussa meidän ihana esikoinen täytti neljä vuotta. Siitä on jo neljä vuotta, kun meistä tuli ensimmäistä kertaa äiti ja isä! Yhteiseksi synttärilahjaksi lapset saivat oman yhteisen huoneen ja Tilda-neiti sai isojen tyttöjen sängyn. Nyt on kaikilla tilaa nukkua!
Remonttikuulumisia kirjoittelen myöhemmin kuvien kera, mutta ollaan nyt tehty makuuhuoneiden eteistä. Purettiin vanhat kaapit, jotta saatin ummessa ollut oviaukko esiin, purettiin muovimatto pois ja tehtiin uusi lattia, katosta ja seinistä purettiin lastulevyt pois ja kattoon laitettiin uusi paneeli. Eteisen remontista laitan kuvia, kunhan saadaan vielä seinä maalattua ja listoitettua. Seuraavaksi aula ja tupakeittiö odottaa tekijäänsä. Ensin täytyy taas vähän tienata, jotta saadaan puuttuvat tarvikkeet ostettua. 
Isäntä on tehnyt paljon töitä "oikeissa" töissä ja puuhommissa, mie olen ollut syksyn aikana aika paljon koulussa Pohjois-Savossa, joten remontti aikakin on ollut aika kortilla. Välillä iskee epätoivo, olikohan tuo koulun aloitus nyt järkevää? Mutta samalla tiedän, että se on juuri oikea juttu miulle. Ja toisaalta koulu motivoi myös tekemään remonttia valmiiksi, sillä se mahdollistaa sen, että joskus voidaan (ainakin toivottavasti) ostaa meidän ihan oma maatila. 
Lampaatkin lähti takaisin omaan laumaansa lokakuussa. Kyllä niitä villapalloja onkin ikävä!
Mukavaa loppuviikkoa!2 kommenttia:

 1. Tämä ei ole loppuelämän koti?
  Harmi on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole loppuelämän koti, vaikka kyllä tämä ihana on. Kyllä se varmasti tulee olemaan todella haikeaa tästä luopua, mutta harmiksemme hehtaari pinta-ala ei riitä. Toivottavasti tän joskus ostaa sellainen, joka osaa arvostaa vanhoja taloja.:)

   Poista