tiistai 1. maaliskuuta 2016

Luonnonkosmetiikkaa.

Muutaman vuoden aikana olen herännyt tietoisuuteen mitä kaikkea "myrkkyä" käyttämämme kosmetiikka ja pesuaineet sisältävät. Pikkuhiljaa ollaan yritetty löytää korvaavia luonnonmukaisempia tuotteita päivittäisiin kosmetiikka ja siivoustuotteisiin. Kaikkia ei olla vaihdettu luonnonkosmetiikaksi ja ekopesuaineiksi kerta rytinällä, vaan ollaan käytetty entiset mömmöt loppuun. Sehän vasta olisikin epäekologista jos kaikki vain heitettäisiin roskiin ja ostettaisiin uudet tilalle.
 Nyt pääsin mukaan Pikkeliinan luonnonkosmetiikka testiryhmään. Sain testattavaksi hammastahnan, suihkugeelin, deodorantin ja hiusten muotoiluvaahdon. Kerron tuotteista enemmän, kunhan olen tuotteita käyttänyt vähän aikaa ja osaan kertoa mitä näistä tykkään. 
Tämä on nyt hieman erilaista juttua blogissani, mutta ainakin itseäni hyvinkin paljon kiinnostava aihe. Mitäs mieltä te olette? Kiinnostaako teitä luonnonkosmetiikka tai ekopesuaineet? 

Toivottavasti saisin piakkoin kirjoitettua eteisprojektista. Isäntä rakensi meille yhden vaatekaapin lisää, joka nyt odottaa vielä viimeistä maalikerrosta. Ehkäpä jo ensiviikolla saisin kuvia laitettua teidänkin ihmeteltäväksi. :) 
5 kommenttia:

 1. Suosittelen tutustumaan kyseisten tuotteiden maahantuojan omaan verkkokauppaan: www.greendeal.fi. Myös paljon muita ekokosmetiikkatuotteita kuin myös pesuaineita, mikäli enemmän innostut :) meillä on kaikki pesuaineet ekoja ollu jo monia monia vuosia, naamarasvat myös ja nyt myös kaikki mun meikit paitsi valokynä on luonnonkosmetiikkaa :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan kanssa innostuttu etenkin shampoissa ja vartalopesuaineissa kokeilemaan kaikkea edes hitusen "terveellisempää" Olenkin Ruohojuuri-kaupasta tilannut meille palasaippuoita, palashampoota, hoitoaineita ja hiushuuhteita! :) Kannattaa käydä kurkkimassa löytyskö mitään mielenkiintosta sieltä!

  VastaaPoista
 3. Moikka. Haluaisin kysyä että onko tyttärenne nimellä joitain perinteitä/ mistä nimi tulee? Miten ihmiset ovat suhtautuneet nimeen? Osaako hän itse/isoveli sanoa nimen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Anteeksi, että vastaus kesti näin kauan! Tildan nimellä ei ole meidän suvussa mitään perinnettä tms. Silloin kun odotin Tildaa, miusta tuntui että Tilda siellä kasvaa ja puhuinkin koko raskausajan Tildasta. Sitten kun neiti syntyi, mietittiin muitakin nimiä, mutta Tildaksi Tilda jäi.:) Lapset sanoo nimen "Tiita", onhan tuo vaikea nimi lapsen sanoa, mutta kyllä ne oppii. Ja kyllä Tilda tunnistaa oman nimen lausuttavaksi "Tilda", koska jos aikuinen lausuu nimen "Tiita", niin kyllä neiti heti tomerana tulee sanomaan että ei noin!:D

   Poista
 4. Käytän hyvin vähän mitään kosmetiikkaa , pesuaineita enemmänkin. Niissä voisin kyllä kiinnittää huomiota, mistä ne on valmistettu. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin. Jään odottamaan kosmetiikka postaustasi.

  VastaaPoista