perjantai 19. joulukuuta 2014

Täällä ollaan!

Huh, luvattoman pitkä aika siitä kun olen viimeeksi kirjoittellut. En vain ole yksinkertaisesti kerennyt tai malttanut avata konetta. Nyt ehkä vähän helpottaa kirjoittelukin, kun saatiin vihdoin Aholaan toimimaan netti. Samalla kun nettiä asenneltiin, niin tajuttiin että ei oltu otettu makuuhuoneiden sähköjen vedoissa huomioon antennijohtoja.. nooh, mitä sitä turhaan jotain nykyajan mukavuuksia laittelemaan. Hyvinhän tässä on puoli vuotta pärjätty ilman telkkaria. 
Kannattaa muuten liittyä myös blogin facebook tykkääjäksi. Sinne päivittelen vähän useammin kuvia ja sinne linkkaan kaikki uudet blogitekstit. Älypuhelimille saa myös bloglovin-sovelluksen, jonne voi listata lemppariblogeja. Sieltä samasta paikasta on sitten helppo tsekata uudet blogitekstit. 
Aholassa ollaan painettu pitkää päivää, mutta kyllä siellä ollaan saatu aikaseksikin. Pesutilat alkoivat valmistua ihan hyvää tahtia, kunnes putkimieheltä meni polvi. Tupakeittiössä oli hirren vaihto ja uunin purku hyvällä mallilla, kunnes miun isälle tuli kutsu leikkaukseen. Vähän takapakkia, mutta ei anneta niitten lannistaa. Isännän kanssa ollaan sitten urakalla tehty makuuhuoneita valmiiksi, että päästäisiin joskus Aholaan nukkumaankin. Yritän saada tehtyä näistä remontin vaiheista omia postauksia! 
Kuulemisiin!


Kävin Kostin kanssa pari viikkoa sitten Helsingissä kahdestaan pienellä lomalla remppaamisesta..:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti