lauantai 18. huhtikuuta 2015

Uusi asukas.

Saanen esitellä Vanhan Koulun Väen uuden asukkaan; Löytökissa "Onni". Nimen ehkä vaihdamme jos saamme päätettyä uuden nimen. Olisi kiva jos meidän lemmikeillä olisi eläinten nimet. Nytkin Kosti meni vähän sekaisin nimistä, koska Kostin kerhokaverin nimi on Onni. Mutta katsotaan nyt millaiset kissan ristiäiset saadaan järjestettyä. 


Onni tuli meille perjantai-iltana ja tuntuu kuin Onni olisi ollut meillä aina. Lapset otti Onnin todella hyvin vastaan. Vähän Onni ihmettelee meteliä, mutta osaa hienosti mennä omaan rauhaan eikä ole toistaiseksi yhtään ärhennellyt lapsille. Heti kun Onni tuli meille, alkoi hirmuinen kehräys. Onni oli tullut kotiin. Onni on todella hellyydenkipeä kissa ja rakastaakin rapsuttamista ja silittämistä. 


Alunperin ajattelimme että otamme kaksi kissanpentua sitten kun koti on valmis, mutta Onni ei pystynytkään olemaan edellisessä paikassa joten Onni tuli sitten meille. Eiköhän hänestä tule aikamoinen hiirikissa. Viikonloppu meneekin uuteen perheenjäseneen tutustuessa ja ulkohommissa, mutta kiva välillä ottaa vähän rennomminkin. 5 kommenttia:

 1. Ihanaa, että ONNI on kotiutunut niin hyvin <3 terkkuja ONNILLE ja rapsutuksia :)

  VastaaPoista
 2. Ihana Onni tai kuka nyt onkin! :D Kissasta on valtavasti iloa koko perheelle, meillä puolisokin on oppinut tykkäämään, vaikka aikaisemmin inhosi kissoja. Kehräävää pehmoterapiaa koko eläin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Onni taitaa Onniksi jäädä. Tai sitten hänestä tulee Kissa. :D Kosti sanoi että hää haluaa että Onni on Onni, mutta lapset kutsuu yleensä Kissaa.
   Eilen kun Onni nökötti sylissä ja kehräsi, niin sanoinkin että oon niin paljon kaivannut tätä!<3

   Poista
  2. Mie oon niin onnellinen et hää pääs teille asumaan :) ONNI on onnellinen kisuli, myös nimensä puolesta <3

   Poista
  3. Juu siinä kyllä maailman murheet hetkeksi haihtuu kun sylissä hurisee lämmin karvakerä.

   Poista