lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kevään pihatalkoot.

Tänään meillä oli pihatalkoot. Suuri kiitos kaikille osallistuneille! Saatiin todella paljon aikaiseksi. Lapsetkin jaksoivat olla hienosti koko päivän pihalla. 

Paljon en kuvia kerennyt räpsimään päivän aikana. Taas kävi perinteisesti niin, että miehet laittoivat tuulemaan ihan urakalla ennenkuin mie edes kerkesin mukaan koko touhuun. Esimerkiksi kun olin sisällä syöttämässä lapsia ja ulos kun pääsin niin jo oli talon seinämältä hävinnyt ruusuja ja yksi omenapuu. 

Tässä kuvaa viime keväältä. Onhan nuo ruusut ja omenapuu nätit tuossa talon vieressä, mutta ei se talolle ole hyväksi että kasvillisuus on noin lähellä.

Paljon parempi!


Muurahaiset on tehnyt aika hyvää jälkeä alimmissa hirsissä. Ihme, että sisäpuolella hirsissä ei näy mitään. Mutta murehditaan sitä asiaa vaikka huomenna.. tänään ei enää jaksa.

Näin hellävaraisen kyydin omenapuu sai. Miehet laittoi sen vielä maahan, saa nähdä lähteekö se siitä enää juurtumaan. Hyvä puoli oli se, että puun juuria ei ollut yhtään kasvanut talon alle.

 Tänään myös Onni Kissa pääsi ensimmäistä kertaa tutkimaan meidän pihamaata. Välillä Kissa hävisi näköpiiristä, mutta aina onnellisesti palasi takaisin meidän luo. Onnin nimi on nyt sitten Onni tai Kissa. Kosti on kovasti sitä mieltä, että Onnin nimi on Onni, mutta usein lapset kutsuvat Kissaa. 

Toivottavasti teilläkin on ollut yhtä kiva päivä!

1 kommentti:

  1. Pihatalkoot olisivat täälläkin poikaa, jahka vain tuo lumi sulaisi! Olisi kaivinkoneelle, moottorisahalle ja roskalavalle käyttöä! :)

    VastaaPoista