sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Intoa täynnä ku ilmapallo!

Torstaina oli viimeinen työpäivä siivoushommista vähäksi aikaa. Todella huojentava olo. Nyt pääsee täysillä (niin täysillä kuin kahden lapsen kanssa pystyy) tekemään remonttia. Kunnon loppuspurtti täytyy ottaa, että saadaan syksyksi valmista. Syksyllä puhaltaa nimittäin ihan uudet tuulet töiden osalta, ainakin toivottavasti. En ole pitkään aikaan päässyt kunnolla tekemään mitään remonttijuttuja, joten kädet oikein syyhyä että pääsen jatkamaan siitä mihin hommat tammikuun lopulla jäi. 

Vappuviikonloppu ollaan vietetty aika rennosti. Välillä pitää levätä, että taas jaksaa. Selkeästi myös lapset on nauttinut siitä, että molemmat vanhemmat on kotona. 

Vappuaattona saatiin juhlia isännän kanssa kahdestaan. Teki kyllä hyvää olla vaan. Katsottiin viikonloppuna jopa kaksi leffaa, alusta loppuun! Saavutus meiltä.


Esikoinen sai oman potkupyörän. Nyt ei tarvitse enää kiukuta, kun isoveljen potkis on vielä niin iso. 


Vappupäivänä käytiin Rautjärvellä katsomassa traktorimarssia ja kuuntelemassa humppaa. Marssissa oli yli 50 uutta ja vanhaa traktoria. Lapset söi kesän ensimmäiset jätskitkin.Viikonloppuna kaikkien kynnen aluset on ollut täynnä multaa. Istutettiin lisää syreeniaitaa, kylvettiin nurmikkoa, koulittiin taimia, istutettiin siemeniä lisää ja myös istutettiin pari herukkapuskaa. 


Lasten näkemys kukkasipuleiden istutuksesta;


Kesä on jo ihan ovella! Tänään västäräkki keikkui katon harjalla. Eikös se ole västäräkistä vähäsen..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti