tiistai 19. toukokuuta 2015

Kirppistelyä!

Pari viikkoa on mennyt aika tehokkaasti tavaroita läpi käydessä ja kirpputorin suunnittelussa. Lauantaina meillä on siis pihakirppis klo:11-16 ja kaikki on oikein tervetulleita sinne myymään ja ostamaan! Tai jos ei kirppistelystä perusta, niin tulkaa maistamaan meidän kahvion antimia! 

Viikonloppuna meille valmistui ulos pyykinkuivausteline, nyt vain puuttuu enää se pesukone.. tai siis sen tilat. Mutta kaikki aikanaan.
 Isäntä onkin näperrellyt nyt kodinhoitohuoneen ilmanvaihtoputkia. Eilen Ville tuskailikin, että miten uuden talon rakentaminen käy niin paljon nopeammin kuin vanhan. Onneksi Villellä on paljon paremmat hermot kuin miulla tuollaseen näpertely hommaan.

 Mie tein viime viikolla tavaran haku reissun Kouvolaan, Kotkaan ja Porvooseen. Kävin hakemassa vanhoja kuuskulmaisia "mehiläiskenno"laattoja ja aitaverkkoa. Onneksi on olemassa kaikenlaisia facebookin purkutavarakirppiksiä yms. josta aina välillä löytyy aarteita. Haaveiltiin tuollaisista kuuskulmaisista laatoista pitkään, mutta budjetti ei millään antanut periksi ostaa uutena. Onneksi löytyi purkutavarana huomattavasti halvemmalla, eikä tarvinnut tyytyä "ei niin kivoihin"-laattoihin. 

En näyttäekseen saa vieläkään koneella lisättyä kuvia. Täytyy ilmeisesti tyhjentää koko kone, alkaa olemaan muisti sen verran täynnä. Kunhan ensin löytäisi sen ajan siihenkin.. Joten nyt jonkin aikaan saatte tyytyä kuvattomiin kirjoituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti